Fredagstankar

Hellu! Jag vet, dålig uppdatering idag! Men jag har haft en jäkligt bra fredag faktiskt må jag säg. Jag gillar att spendera fredagar hemma... Förmiddagen spenderade jag med att byta sängkläder i alla sängar, lufta täcken och sedan bädda nytt, tvätta... Detta är lite utöver mina normala ansträngningar och jag kan förklara det med att jag verkligen fick ett sug efter en kjol idag och jag har inte råd. Så jag måste be mamma. Jag hatar att be om pengar, för jag vill gärna tro att jag klarar mig själv, dessutom tycker jag att jag får så mycket ändå. Men dock. För att lindra mitt samvete så gjorde jag allt detdär så att mamma bara kunde slappna av ikväll och det uppskattades!! :)

Jag och min bror är sååå jäkla olika på den punkten. Jag gör värsta grejjen för att fråga henne om 200 spänn medan han bara "mamma, ge mig pengar till ikväll. Det är din plikt". Ja, tro mig, det lät så i eftermiddags. Så jag antar att vi båda två är lite wicked. Mamma stör sig på att han begär pengar och att jag i stort sett vägrar ta emot :p

Men men nog pratat om detta. Hoppas jag hittar en fin kjol imorgon :) Ska på morfars kalas på kvällen så vill gärna ha på mig något förutom byxor. Sen är det fint till en massa andra tillfällen med såklart!

Aj. Jag har ont i pannan. Har fått en finne som jag just nu botar med tandkräm =D Det brukar alltid hjälpa, jag återkommer imorgon. Men mitt lilla munproblem är borta iaf, skönt. Hoppas älskling kommer på söndaaag (jag kom o tänka på honom i samband med min mun ;) ). Jag ska avslöja ett såå romantiskt sms han skickade innan ikväll, för att ge er lite insiderinformation!

♥Vad gör du mitt livs kärlek? Du känns verkligen rätt för mig gumman, jag vore en total idiot om vi inte hade träffats allra första gången... Jag är  så glad för att jag fick den dagen med dig, det är verkligren otroligt vad  ödet ör med en.. (...)♥


Puss!!

Kommentarer
Postat av: Sara

åhh, ni två är som handen i handsken.. ja ¨vill också hitta en handske haha :P japp fredagar är ta det lugnt dagen hehe. trevlig helg!

2008-10-11 @ 00:39:19
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Dessi

naaaw, gud vad sött sms. Ska visa det för min pojkvän med så att han minns hur gullig han kunde vara för några månader sen. Man vill ju inte bli tagen för givet!

2008-10-12 @ 21:13:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0