Marsvinsdagis!

(för er som missat så ör jag just nu barnvakt till Dess marsvin Brumma och Julia)

Haha spännande nyss när Shelly&Lillan var ute och jag satte ner Julia där. Det gick braa faktiskt, de luktade mycket på henne men hon tog det lugnt. De sprang omkring lite. Haha sen efter ett tag hämtade jag Brumma och då blev det lite andra bullar. Antar att Lillan kände sig invaderad av främlingar ;D Hon sprang omkring och gnällde och var tossig. Stackars Brumma&Julia knödde ihop sig i ett litet hus
*ta oss härifråååån*

Så nu sitter de i sin bur igen, skonade från Lillan. Här har ni kvinnan    på täppan :p

Aja. Ikväll blir det softa, Simon&Thomas och sen blir det väl till att fixa arbetet, för det  vi gjorde sist hade inte sparats på datorn i skolan så vi måste göra klart det idag, för det ska vara inlämnat idag. Meeen men.


Puss!!

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe det är alltid roligt att se hur djur reagerar när de inte träffat varnadra innan. :) Tack sofie, hoppas du tycker denhär är bättre.. har lite ångest haha :) Lycka till med ditt marsvinsdagis :)

2008-10-20 @ 19:22:03
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så söt lillan är :D.. Hoppas det går bra med marsvinspassningen hhi..

2008-10-20 @ 21:40:55
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: dille and mr.hyde

haha ja jag hoppas dom mår bra idag, hoppas dom inte haft mardrömmar om deras skräckinjagade marsvin =P älsk jag har BAD BAD BAD FUCKING NEWS!!!!!!!!!! och jag antar att du vet mycket väl vad det är jag sitter och snurrar om.....det är fan ta mig inte kul för fem öre, jaja men vi får väl hoppas på att detta fortfarande är en dröm.



och det med arbetet...hmm, har inget att säga en att någon i er grupp är väldigt väldigt klantig =P hihi puss tönt <3

2008-10-21 @ 08:08:43


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0