Love-sunday!

Taack Dess för dina gulliga&roliga kommentarer!!
För en gångs skull har jag haft en bra söndag! Hehe jag är lite som Sara, har söndagsångest :p I och för sig. Dagen började dåligt men sen blev den bra, när älskling kom! Så underbart.
Han tittade på Gossip girl med mig :D (vilket var spännande idag! Vilken bitch Serenas gamla kompis är! Aaa alltid lika bra!!) och han överlevde haha. Innan det började tog vi en promenad genom en del av denna lilla by där vi inte brukar gå. Jag visade bilauktionen, medborgarhuset och där jag bodde när jag var liten. Sen tittade vi på hus och drömde om vad vi ska ha för något. Vi kom bra överrens iaf :D Jag vill ha källare och han vill ha ovanvåning, så det blir 3-våningshus! Men vi ska ha 4 barn helst så då kanske det blir rymligt och bra haha. Sen kom vi på att vi ska bygga en liten damm i hallen där vi ska ha våra sköldpaddor... Åh gud ja. Alla djuren med. Vi kommer ha en stor saftig familj :D Men först kommer Raul, ni minns väl honom???

 RAUL!

HIHI. Han kommer ju innan alla barn o sånt. Åhhh vad underbart det är att drömma sig bort...

Aup. Förresten hörde jag en riktigt rolig grejj som jag måste lägga till, till mitt anti-USA tema som jag hade i veckan *hehe*. När man går in i USA ska man kryssa i ett papper "Är du terrorist? Ja eller nej". Haha. Och om man beställer ett paket från USA (som min mosters sambo hade gjort) så kommer frågan "Ska denna användas i terrorsyfte?". Det var en grejj till skrivaren eller något. De är ju allt bra tröga där borta.

I alla fall, nu ska jag sluta vara sån. Har ont i huvudet och käken. Men finnen är borta :D

Tjyss!!

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe tack sofie :) Den var på rea för 150 kronor, bara för att det bara fanns en L, det var därför jag behövde sy in den :P men kolla där, det kanske finns fler :) kollade inte så noga! :D haha och ja ågesten är som störst på söndagar :P

2008-10-12 @ 23:04:37
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: arbetssökande ;)

haha säg inte till alla om det med gossip girl =D haha det va en engångs grej så inte alla tror jag kollar på den din tönt =P det va verkligen skönt o gå en sån promenad, o kolla lite hur o så, men fan va tråkiga hus alla har!

först är det murat (mycket fint) sen ska dom förstöra det genom att bara mura halvägs upp sen kommer en trä panel, de vanliga husen som finns, vill dela med mig om vad jag tycker med dom husen =D de är inte så nice.



men skitsamma, vi ska iallafall ha ett hus där raul åtminstonne kan känna sig trygg, fri och mäktig för o vara så liten =D



hahaha skämtar du, står det verkligen så i amerikanska lappar ? hahahaha vilket land herregud, verkligen komiskt!! hahahah fan det är typ lika dumt om det hade varit lika dant på banker, om dom nu ska skriva en blankett så kanske man måste kryssa i "ska du råna banken", det hade verkligen itne förvånat mig!! jaja men fick ett sms av dig nu, shit så här tidigt på morgonen...ncncnc va du är desperat över att ha mig ;) puss gumman..ha det så bra i skolan

2008-10-13 @ 07:21:03


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0