Dags för råplugg!

Ja nu är det ingen mer skola innan tentan. Nu jävlar krävs diciplin! Men kul är det INTE. aja.
Hmm ja älskling, jag gillade mer ljust och långt hår också... men men. Det växer snart ut igen. Ångrar att jag klippte mig, men man måste ju chansa ellerhur? I vår kommer det vara normallångt igen ju :)

Åh igår överraskade min käraste med en julklapp till mig =D Vi ska åka på en weekend i jul :D Jeeeeyyyyaaaaajjjj!! Och han ska planera allt haha, lär bli kul. Jag är liksom planeraren i vårt förhållande, jag har planerat alla resor vi gjort.. så känns konstigt att ge överhanden till honom, men intressant. Kul med överraskningar! Blir nog en resa till Tyskland. Kul, för jag har nästan aldrig varit där.. Lite tyska kan vi ju hehe. Aaa, spännande! Kommer bli suveränt om vi åker den 18:e också när skolan slutar!

Nej, nu ska jag ta till vara den där diciplinen jag talade om.. Eller leta upp den rättare sagt! Men ahhh, jag vill spela calorie-king istället!! Ännu ett spel som är beroendeframkallande.

Peace!

Kommentarer
Postat av: Sara

haha åhh vad mysigt :) Har du lagt in en bild på ditt nya hår? hehe vet inte vilken frisyr du har nu. Lycka till med plugget: D

2008-10-27 @ 18:33:58
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0