1 och ett halvt år :D

1,5 år! Varför känns det som minst 2? :S För att vi är skapta för varann såklart. hihi. Dagen var jääkligt rolig =D Vi startade i Pildammsparken, där vi promenerade och tog massa tramsiga foton, kolla :P 



Halv sex var en bana bokad på Kronprinsens bowling. Roligt =D Haha vi blev lite ovänner mitt i spelet, men det löste sig till sista rundan! Vet inte direkt vem som vann, jag säger att han fuskar för han gjorde mig sur och då blev jag riktigt dålig, not fair play!!

Well, det var kul i alla fall! Den lilla token gav mig ett pris där det stod "Sofie och Dilshad grattis 29/10-08" haha. Han är för rolig!! Vem vet vad som ploppar upp i ditt lilla huvud älskling!?

Till mat blev det indiskt, vilket var min surprise, något vi aldrig ätit ^^. Jag tog chicken tikka zissla typ. Vi fick in hela pannor med mat och jättemysig restaurang! Till efterätt en sorbé med saffran, kardemumma, russin, pistagenötter. Det var väldigt gott som efterätt till den kryddiga maten. Älskling tod några konstiga bakelser typ. Haha de såg lite ut som lera barn leker med :p Han åt och såg nöjd ut i alla fall!

Jaapp, det var min dag, min otroliga dag! Hihi.



 


Kommentarer
Postat av: sara

Grattis snygging :) Fler år väntar kan jag lova dig haha, ni har det finaste förhållandet jag hört talas om :D

2008-10-31 @ 23:23:46
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0