Sälja sin själ

Ja, jag vill börja denna tisdag med att ge en stor tumme ner till "bloggerskor" som försöker göra sig kända genom att vara elaka mot andra. Sure, Kissie är känd som fan för att hon är en bitch i bloggen, men hon är en bitch rent genrellt, hon skriver inte direkt elaka saker om människor hon inte känner... Hmm eller gör hon det? Jag läser hennes blogg, tycker den är underhållande. Dessie, Paulina och Kissie gjorde sig kända genom att dissa varandra, men de alla ville det för att kunna bli kända. Nuhar ju Paulina ändrat sin attityd helt sen några månader tillbaka, mer ödmjuk i bloggen. Kissie och Dessie har dock själva erkänt att de dissar varann i bloggarna för att få mer läsare. Jag tycker iaf det är sjukt underhållande att läsa Kissie och ibland Dessies blogg, på grund av det de spelar.

Men som sagt, när det kommer nya bloggar som ska gå i Kissie och Dessies fotspår och riktigt provocera och vara riktigt elaka mot andra.. Vad fan är det? Typ den där typen som skriver skit om hur ful Paulina är, utan att hon gjort något... Jag förstår verkligen inte hur man kan sälja sin själ för en blogg, det inkluderar K&D också. Jag skulle aldrig låtsas vara en riktig bitch i min blogg för att bli känd och rik. Det är sååå not who I am. Kissie skriver ju ständigt om hur hon verkligen inte är som Kissie är, utan hon är jättesnäll och trevlig. Men klart som fan folk köper det hon säljer och tror att hon är så i verkligheten?

Jag tror iaf att man måste vara en bitch innerst inne för att kunna vara det i bloggen. Jag skulle inte kunna sitta här och skriva elaka saker om människor eller att jag är bättre än alla andra och blabla. Skulle inte vilja att omvärlden ser mig så. Sen att de tjänar pengar, wow, är det värt det?


Det var dagens åsikt :) Ska börja göra mig i ordning, ska hem till Linn och titta på foton från deras resa - jihoo!! Här kan ni också se några :P

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0