Eko

Heej. Ja, egentligen läser ni nog inte detta nu för antingen sover ni kanske eller festar ni. Kanske finns någon annan low-life som jag? :p

Ikväll var jag och Dilshad hemma hos familjen och det var såå skönt. Oskar var också där, mitt kusinbarn. Skitkul att träffa honom och höra hans historier om data spel och sagan om ringen och allt vad det var :D En hel del hehe. Vi åt middag och sen stannade vi till typ nio. Så skönt att sitta där i soffan och dricka kaffe och prata och titta på tv. Känns inte kul att åka hem sen bara... Saknar de, börjar jag känna nu.. Men det är väl för att det blir så satans ensamt här hemma.. Vad ska man göra ensam hela dagarna? Jag är inte bekväm i att typ gå på promenader eller åka till stranden eller så ensam.. Har åkt till maxi och gått rundor på Burlöv centrum och det är okej, men man kan inte gå i affärer varje dag! Imorgon är jag ensam hela dagen. Jag är så jävla rastlös! Vill bara träffa någon, skratta, se något, uppleva något, känna att energin går ur mig.

PÅ TISDAG SKA DET BLI VARMT, VEM VILL DRA TILL BEACHEN? ;)

Nighty!


Kommentarer
Postat av: Sara

Teneriffa är fint :) Jag hadde gärna joinat dig på tisdag men jag slutar inte frrän 4... :/ Ska vi synas på lördag nästa vecka?? hitta på något roligt :) (comviq har gått ut på mobilen)Kram!

2009-08-30 @ 21:32:36


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0