Kartonger, kartonger...

Hej! Jag har inte fått bredband, men åker snålskjuts på någon av mina grannar. Flörtade in mig i snyggingens bredvids lägenhet förstår ni!


..Nej, jag snor helt enkelt deras trådlösa nätverk mohaha.

Sitter här och myser i mitt vardagsrum. Har soffan i delar eftersom överdraget var slut när jag skulle handla i söndags och när jag kom hem med själva stommen fick jag reda på att bruksanvisningen för att sätta ihop den finns i paketen för överdraget. Smaaart Jens! Men ikväll så satte jag en dyna på golvet och en att luta mig mot och det blev skönt ändå.

Jag får väl berätta lite om vad jag gjort sen vi hördes - en hel del!! I lördags målade vi ju om med morfar (jag&mamma och Dilshad). Det var en arbetssam dag som jag redan berättat om kom jag på höhö. I söndags var det inflyttning och det gick ganska snabbt. Lassade alla kartonger och grejjer i kundvagnar som vi körde upp i hissen så det gick ju smärtfritt!! När familjen åkte hem blev det några tårar, kändes ju så rörigt allting, att inte bo med dem mer. Men sen dess har jag bara varit glad.

Okej, där ljög jag. Jag har egentligen varit glad, men jag och älskling har bråkat som fasiken haha. Eller småtjafsat kanske man ska säga. Vi samarbetar inte bra har vi kommit fram till! Jag blir så jädra arg när han ska bestämma eller vill att jag ska göra saker på andra sätt bara "för att". Vi är väl båda besserwissrar antar jag. Men vi har haft kul också :D Vi skålade idag för att vi arbetar jäkligt dåligt tillsammans, med jäkligt bra på olika håll! Och jag lagade den första måltiden i lägenheten som lite plåster på såren för att jag har varit svår att ha att göra med. Såhär såg måltiden ut - så gott så gott!

 
Quorn-schnitzel med paprika&mozarella-fyllning, klyftpotatis, hackade tomater och goooda gröna oliver :) Fläderblomsryck till!

Kul att börja använda allt porslin som man sparat ihop under åren, men fan vad jag har mycket! Teskedar ska vi inte tala om, likaså bestick. Fick lägga ner några i lådan igen för att det blev för många i min besticklåda. Och stekverktyg och matlagningsverktyg hade jag några dubletter också. Men det kan väl vara bra att ha antar jag. Har i alla fall fått ordning på det mesta nu, förutom hyllor och gardiner som skall sättas upp. Känns skönt, för jag blir stressad av alla kartonger här och där!

Imorgon ska Linnsi komma och besöka mig och sen ska jag&love till Ikea för att köpa överdraget till soffan så jag kan sätta ihop den haha. Ni får se lägenheten senare, hade tänkt göra en liten film, men vet ej i vilken form än :) Kanske blir en sightseeing, såsom Jessie hade i sitt hus för ett tag sen. Sånt är kul.

Sist men inte minst så vill jag önska en trevlig resa till alla som åker iväg nu, Jennie, Sara, Linn och Hannah - åh ha så kul tjejer!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0