En helg i Arlöv

Jag har fått mitt bredband nu, jihoo! Jag ska visa er bilder/film på min nya lya som Sara sa, men först måste jag få klart allt. Har en del som ska upp på väggarna som inte är där därför man behöver en speciell borr. Förhoppningsvis får jag upp dem om en vecka baah.

Jag trivs som fisken i vattnet än så länge :) Här är riktigt nice! Jag har hunnit göra en del kul sedan sist vi hördes. Jag sa aldrig att Linn var här och hälsade på? Men det var hon i onsdags! I lördags tog jag en shoppingtur by my self i Burlöv centrum, som ligger typ 5 minuter promenad från mig :) Jag shoppade ett oversize-linne och en slags kofta, vet dock ej vad de kallas. Ska visa bilder sen, promise! På kvällen kom mammi och vi åkte till Bo01 och promenerade, såå fint. Solnedgång och tystnad, trots massa folk, bara överskön harmoni! Hihi. Sen åkte vi till en restaurang och åt och sen hem. Väl hemma bytte vi om till pyamas och satt och spelade spel och åt choklad som hon köpt från en chokladfabrik, såå gott!

Igår hade jag min första tvätttid och jag förstod mig inte på maskinerna!! Men tvätten blev ren av en staark doft tvättmedel, så då vet jag till nästa gång att jag ska ta det easy med det haha. Jag kan tvätta, men brukar aldrig tvätta med pulver serrni och inte i de maskinerna ju. måste försvara mig lite...

Igårkväll blev det en fika med Carro från klassen, kul! Pratade isönder oss haha. Fikade på Waynes, asså de är tröga på allvar!! En cola kostade 28?! spänn. Är det riktigt normalt?? Den är dyrare än kaffet ju! Jag undrar om det är rätt asså.Jag hade fan fått två liter för det priset och nu fick jag 33 cl? Kill me.

:p Sen blev det att vara med älskling en stund och äta glass i bo01, sen hade jag en förbannad huvudvärk och var i säng vid halv tolv.

That was all. Har inte blivit bättre på att blogga oftare och skriva mindre höhö. Idag ska Jessi komma till mig, skoj skoj!! Innan dess blir det städ och dusch så nu får jag kila!!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0