Klantdag!

Idag har jag hunnit göra 3 klantiga saker! Först skar jag mig genom nageln och in till skinnet när jag skulle skära kål till Fia&Lillan. Blev ett litet hack bara, men tänk er att skära genom nageln. Ish! Sen hade jag ett litet äventyr till Maxi och skopunkten. När jag skulle köra därifrån körde jag vilse. Väldigt vilse. Kom hem till slut och skulle ta upp nycklarna - inga nycklar! Nej, de är borta minsann så jag har fått låna Dilshads. Åh gud, skulle stannat hemma och hållit mig borta från vassa föremål :p

Men istället för att gnälla mer om det så tänkte jag visa er min kopp-samling :p Jag älskar ju koppar och märkte när jag flyttade att jag hade rätt många sorter hehe. Here they come.


Fin orientalisk tékopp, minns ej namnet... Piala eller något sånt? Fick dem när jag praktiserade på integrationskontoret.


Mina favoritkoppar. Pyttesmå och ursöta! Köpt begagnat.


Även dessa är begagnade och det finns tre andra med tre andra blommor på.
Jag använder de aldrig för jag hittade silverfiskar i dem förut när jag hade de paketerade. Så trots att jag diskat dem och satt in de i skåpet så tänker jag bara på äckelpäckel. Löjligt va?



Beiga från Ikea. Vanliga men ändå stilrena och fina


Färgglada megakoppar från maxi.


Orientaliska igen - me love!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0