Partajj på work

Klockan är inte ens över tolv och jag är trött som att as!! Måste sova snart! Men måste blogga först hehe.
Kan ju börja med att berätta om gårdagen. Jobb hela dagen, slutade vid åtta så då bytte jag och Sanja om óch satte oss i restaurangen med drinkar blandade av Simon. Min var rätt stark, Oliver fick spä ut den hehe, men god var den sen :D Efter en timme slutade Irena också och Wilma kom, så vi tog passionsparfait - en dessert från menyn. Asgod var den.

Vi drog oss inåt glassbaren sen (sitter ihop med Bistro) och satte långbord. Det var nice. Fler och fler joinade och började shotta och dricka drinkar. Jag tog en shot med baileys men det var inte gott. Gillar drinkar, inte shotar! Det var inte alls många från restaurangen på festen, bara vi fyra och sen Christian (kocken) och pizza bagaren en liten stund, Vlada då. Desto fler var dem från grillen och glassen, men vi känner varann nästan allihop, så det var kul. Vi började dansa sen, kul!! Buggade lite med Sanja hehe och sen dansade vi lite serbisk dans (och kurdisk och albansk och bosnisk och grekisk och..., Ja ni fattar, den som alla dansar. Steg steg steg, stopp, sväng med fötterna, fortsätt gå). Synd att vi bara dansade den dansen lite för den är ändå kul trots att den är så simpel hehe. Jag hade skitkul med dansen och prat med alla. Brorsan hämtade mig vid två och sen sov jag 6 timmar, sen skulle jag till jobbet igen. Jag är glad att festen hölls på glassidan så slapp jag städa det i förmiddags :D

Dagen har varit bra, jobbat med Simon och det är alltid kul. Nu ska jag sova för som sagt är jag trött, men ska visa lite bilder jag snodde från Sanjas blogg. Glömde kamerahelvetet. Jag lade ner den i min lilla väska för jag skulle ta med den i min stora väska men sen sket jag i att ta med den och ja... jag glömde kameran.


Simon och Hanna.


Simon gav Sanja en Orgasm :P:P Jag ville också ha men blev inte så, så jag får ta det någon annan dag. Så satans god.

Sanja, Christian, Irena och Florina

Vi hörs folks! Nu ska jag sova. Ger er recept på två supergoda drinkar imorgon!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0