Dag med mammaa

Stan med mamma var övermys. Hon shoppade fina saker och även jag hittade lite fint. Bland annat ett såå läckert duschdraperi från Åhléns!! Ascoolt helt enkelt. Helt randigt i alla möjliga färger. Min toa kommer vara den finaste. Jag älskar färg!

Blev även ett linne på rea♥ på Lindex och en snygg väska till skolan från h&m. Nedan ser ni bilder på dem :)




Jag bjöd på fika på Wahlquists - äppelpaj som inte direkt smakade äpple och vaniljvisp som inte direkt smakade vanilj. Men kaffet var gott.

Ikväll var det jobb, kul! Jobbade med Simon och den jag inte diggar - Mattias.. tror jag. Shit jag glömde hans namn. Men han gick hem tidigt. Han ler typ aldrig, bara är helt allvarlig och överlägsen. Förlåt, men jag gillar inte han. Jag&Simon jobbade sen resten av kvällen, gick skitbra, fick rätt mycket dricks och hade trevliga gäster :D Tip-topp. När jag skulle stänga gick jag ut för att släcka och såg månen ligga lågt över havet och den skapade en lång spegelbild över ytan... Så otroligt vackert. Harmoni. Sen blev det lite sådär när jag åkte hem för Dilshad sa att han ska till Kristianstadsdagarna imorgon med sin bror.... Känns inte så kul att ens partner går på festival i den staden man bor utan en själv. Plus att jag själv inte gått dit... Känns inte så superduperkul direkt, milt sagt.. Men men han får göra det för sin brors skull ju.

Nu ska jag sova snart. Godnatt på er sötnötar!

Kommentarer
Postat av: jessie

haha blev helt sugen på att se din lägenhet och din färgglada toalett,



kram

2009-07-10 @ 18:27:00
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0