Holidays

Har legat och läst massa bloggar. Jag vill också åka utomlands som Sara, Linn, Stina, Kenza, Sanja på jobbet ja alla för fän. Men har ingen att åka med. Alla har redan nån som de åker med och mamma kan jag inte åka med, för då blir ju bror och far lite sura och vi alla har inte råd att åka ändå... Dilshad har också någon annan än mig att åka med, nämligen en bästis som drar i honom. Så de ska kanske åka, isåfall redan i helgen... med hans bror också. Känns lite weird att de inte beställt än.. tänk så säger han på torsdag "Ja, imorgon åker vi". Nee då får jag panik, jag måste vara mentalt förberedd.

 Men men jag får väl se fram emot annat, ska ju bli superspännande att flytta!! Sen är jag ledig hela augusti och då ska jag träffa massa folk, bada, sola, fika och förhoppningsvis festa lite. Jag hoppas på en rolig månad för de här månaderna har inte varit kul. Jobb jobb jobb. Har knappt gjort något kul, förutom att jag umgåtts med mamma, vilket varit kul ändå! Vi har ju shoppat och varit på marknad och så.

Sen ska jag och älsk till Stockholm i augusti och tälta! Jag hoppas vi kan vara där från onsdag-söndag. Blir roadtrip, tältning, se en massa saker, kanske lite bad och drinkar på uteserveringar. Helkul :) Hoppas, som sagt, att vi kan vara där från onsdagen annars blir det så lite tid. Så jag får väl nöja mig med en ledig augusti i Sverige och en Stockholmsresa. Inte fy och skam det heller.

När jag tänker på det blir jag iaf lite gladare :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0