Kompis

Jag har, trots absolut säkerhet förut, börjat fundera på att skaffa en vän till Lillan. Hon kommer ju vara ensam kanske 2-3 år till (man vet aldrig hur länge hon lever men jag hoppas åtminstone 2-3 år till) så det kanske är snällast att skaffa henne en vän.

Jag tänkte isåfall skaffa en hona som är lika gammal men ändå pigg, så som Lillan. Hon ser så ensam ut. Vi har henne ute mycket och bygger saker, tar fram hus och tunnlar.. Men dock. Hon ser ändå ensam ut. Om jag skaffar en hona i samma ålder kommer det inte bli det dilemmat att jag kommer ha marsvin för alltid, som det blir om jag skaffar en unge.. Sen går Lillan bort och ungen är ensam och den ska ha en kompis osv osv.


Kommentarer
Postat av: kompis

jag tycker verkligen att du ska skaffa en vän till henne, jag vet att du inte ville innan för att du inte ville ha fler men det va bara för att du tänkte att du inte ville skaffa en unge till, men det va verkligen en väldigt bra idé med att skaffa en i samma ålder....



tror du gör de rätta älskling genom att skaffa någon hon kan vara med...du vet fan själv hur människor är om man blir inlåst, då tänker man typ "jag kunde åtminstone få en fucking tidning att läsa eller en jävla tv"



hehe jämförde lite dumt kanske, men du förstår...kyss älskling <3

2009-07-10 @ 06:05:35
Postat av: Linnsan

Förstår att det inte känns kul att se henne gå runt ensam. Är ju en jätte bra idé att skaffa en i samma ålder! Hoppas vi ses snart gumman, I miss you! Nästa vecka är jag ledig lite mer..tror jag. Så hade varit skoj att ses och hitta på ngt en dag!

2009-07-10 @ 11:29:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0