Äntligen en stranddag!

Nu, den 2 juli kommer äntligen min första stranddag! Uh vad häärligt! Jag kunde inte sova  förrän halv tre inatt. för att vara ärlig så berodde det på att jag var arg på grund av några bilder jag såg. jag blev så arg på henne, på min fd kompis. Och jag var arg på mig själv att jag gav så mycket till henne. Hon förtjänade det inte, hon förtjänade inte en vän som mig. Jag hoppas ärligt talat att hon aldrig finner det heller, eller isåfall att den vännen sårar henne lika mycket som hon sårade mig. Ljuger för henne, sviker henne, tar från henne, utnyttjar och lurar och bedrar.

men idag ska jag koncentrera mig på Linn :) När jag flyttar kommer vi kunna ses mycket mer, förhoppningsvis blir det så som det var innan mellan oss, när vi var oskiljaktiga. där borta finns också många schyssta snäckor som jag gärna vill träffa och vem vet vad det utvecklas till. jag tycker det är förjävligt att svika en vän, varför skulle man då låtsas eller bygga upp något om man ändå skulle förstöra det. jag kan inte låta det hindra mig från att träffa nya vänner i alla fall, för även om man kommer bli sviken gång på gång så har jag inte tappat tron på att den äkta vänskapen finns. inte än. Jag var ju en sådan vän till henne, så då finns det nog så att jag kan hitta också.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen packa strandväskan och bege mig till Åhus. Vi hörs ikväll! ♥


En strand jag längtar tillbaka till. Vill resa med dig älskling nu nu nu. Sacre bläää men du har också vänner som vill ha din tid, så jag får väl acceptera det :p För den äkta vänskapens skull höhö.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0