It's raining... Haleluja!

Kunde inte hålla mig borta mer, så passar på att säga heeej!

Igår slutade jag äntligen klockan halv sju så jag åkte hem och myste med familjen. Hade ostbricka. Åh, det finns bara en gång jag struntar i vegetarianism (förutom när jag äter fisk) och det är när det gäller mögelostar (som innehåller löpe)! Kan inte stå emot. Så olika sorters kex, vindruvor, fyra sorters ost, päron och vin till de som ville ha, det var min söndagskväll och behöver jag säga att det var MYSIGT?

Kanske många blir arga på mig, sol i all sin ära, det är fantastiskt med värme men jag och mina kollegor behövde regn nu för att kunna vila upp oss innan handbollen börjar på fredag. Då talar jag om den årliga beach-handbollen som äger rum på Åhus strand, några hundra meter från restaurangen. Det pågår en vecka och där är lag från hela Sverige där. Det kommer bli typ 15 timmars arbetsdag sa Boban the chief. Där överdrev han nog en aning, men åtminstone 12-13.

Idag började jag inte förrän sex tack vare vädret så jag och mamma lyckades köpa allt det viktigaste elektriska jag behöver till lägenheten innan idag. Micro, kaffekokare, dammsugare, strykbräda, strykjärn, färg till väggar och tak (de har rökt inomhus). Sen hittade jag en såå vacker canvas med en blomma i beige-vitt. En liknande på Ikea kostar 600, och den hittade jag för 159:- på Eko!!! Tavla som tavla vad fan. Åhh så underbart, blev skitglad och det kommer bli så tjusigt så :)

Imorgon börjar jag sex igen, åh härligt. Ska sova ut, men först ska jag läsa lite bloggar. Har ju missat en del under dessa dagar!

Puss!

Kommentarer
Postat av: Linn

Usch inte kul med så långa pass :( Men gött med money;) vi får la ta och ses snart! Var så kul sist hihi. Vi får ta den kvällen snart där du och Dilshad ska hem till oss så får vi käka hemma eller ute och hitta på ngt kul! Spela lite Wii :D Längtar till du flyttar!!

2009-07-07 @ 11:55:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0