Bo01

Igår var en superkul kväll!! Jag måste skriva lite snabbt för jag o mamma ska in till stan o strosa lite innan jag ska börja jobba.

Men igår när jag mötte älsk så hade han en ny superfin tröja. Haha och ni kanske minns, eller inte (troligen inte) att han ville gärna ha en gul och jag ville inte att han skulle köpa det haha. Så var tröjan ljusljusgrön, som pigelin och jag sa "fin tröja, ljusgrön". Han bara "nej den är gul". Haha han är nämligen färgblind och så blev han sur på killen som sålt den för att han hade frågat efter gula tröjor och han hade tagit fram den. Jag bara "ja men han var kanske också färgblind? Många killar är det!". Det var kul. Tröjan var iaf skitfin. Ljusgrön :p

Vi tog en runda till bo01, där det blåste som in i fan, men mysigt och mycket folk. Kollade på några som dansade tango vid vattnet. Kan ni gissa vad detta är?



Rätt svar:


Glaaaass! Suuupergod. Han tog pistageglass och det smakade precis som nötterna gör. Helt fantastiskt. Persika var asgott!!



Jag älskar dig ♥

Hade skitkul igår :D:D Tack älsk!!


ps. tröjan ser gul ut på bilderna, men min kamera är också lite färgblind. kan ju inte ens fatta lila - dahh! min brorsas kamera är asbra, 4 megapixel mer än min.. lite avis fast jag älskar min! ds.

Kommentarer
Postat av: DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL !!

DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL, DEN ÄR GUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



haha det va verkligen en underbar dag gumman, du glömde skriva att jag också hade en mango ditt mongo !! ne men nästa gång vi drar dit så ska det vara fantastiskt väder =) älskar dig också gumman, du är bäst och jag är katastrofal på bilderna >=(



Muah !!!

2009-07-10 @ 05:58:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0