Crazly hot

Joodå man kan säga crazly. Det är över trettio grader ute. Dock har jag inte gått ut idag.. Sov till halv ett, pratade med Sofia en halvtimme och sen pratade jag med mamma en halvtimme.. Sen har jag ätit frukost och pratat med vänner på msn och vips är klockan halv tre.

Jag somnade inte förrän sex imorse. Ringde till Melissa efter jobbet, vi behövde prata ut lite, var irriterade över kvällen som gått. Så blev en timme i telefon. Men men, idag är det nya tag. Känns skitbra att ha någon att snacka med som känner likadant. Hoppas inte det händer igen som hände igår för då kommer jag bli sjukt sur.

Saknar mitt gamla jobb lite just nu :/ Speciellt efter en förjävlig kväll och se Sanja som lagt upp en bild på facebook på världens efterrätttallrik och skrivit att Simon fixade den till henne för hon sålde den första tapastallriken.. Och Vlada som gör hjärtformade pizzor till personalen.. Att sitta vid ett bord och dricka kaffe med kockarna och chefen när det är dåligt väder ute och inget folk på restaurangen.. ♥

Jag och Irena, som också jobbade på Bistro innan, ska i alla fall dit på onsdag och hälsa på.


Här har ni restaurang Bistro, precis vid stranden och bryggan i Åhus.


Pizza jag fick av Vlada förra sommaren.

Kommentarer
Postat av: sanja

awwww, kom tillbaka till oss :P haha // kramis

2010-07-11 @ 23:22:52
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0