Skola

Inatt sov jag elva timmar. Någon någon var trött. Denna dag känns skön i alla fall. Allt är diskat och städat här hemma, jag är utvilad och redo för en arbetsdag + 3 till. Fyra arbetsdagar i rad. Im gonna be tired on sunday!

Fick brev från Malmö högskola som välkomnade mig till den 6 terminen på IMER. Herregud. Den sista terminen. Dessa skolår har flugit förbi. Det känns läskigt. Jag är inte riktigt redo för arbetslivet än.. Längtar faktiskt till skolan lite.. Har ju haft praktik också innan sommarlovet så har inte suttit i skolbänken sen mars ungefär..

I övrigt är jag återigen förvirrad.. Men det löser sig nog utan att jag tänker för mycket. Är så trött på att tänka förstår ni. För ofta hjälper det inte, utan det bara löser sig självt. Och vänner har jag gott om, några riktiga guldkorn.. vill bara ta alla i en säck och knyta hårt så ingen går ♥ Är så lycklig att jag lärt känna så många vänner det senaste halvåret.



Innan Kristianstadsdagarna i förrgår. Pricken i pannen tillhör inte min panna :) Mina ben ser också sjukt vita ut, men det är ljuset. Jag har faktiskt fått en riktigt fin färg :)


Kommentarer
Postat av: Mia

Vi är glada över att lära känna dig med gumman :) <3 pusspuss

2010-07-15 @ 17:16:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0