Så ska de tas

För några dagar sen såg jag att jag hade fått ett reklamblad från Sverigedemokraterna.. Först lät jag det ligga kvar i hallen och trampade på det någon dag innan jag tänkte titta på det.. "Den stora bluffen" står det längst upp. Sedan följer text om hur mycket invandringen kostar osv... Ja, tänker jag. Det är ju inte rasistiskt att tycka att det är dyrt.. Försöker vara lite diplomatisk. Sedan står det såhär:

"Av Burlövs invånare har närmre 2000 ej svenskt medborgarskap. 1/3 har utländskt ursprung. Hälften av eleverna i Arlöv har annat språk än svenska som ursprungsmodersmål. 90 % av eleverna på svenshögs- och humlamadskolan har annat språk än svenska som ursprungsmodersmål. På en generation byter vi ut befolkningen så att svenskar blir minoritet.

Man måste fråga sig, vad håller vi på med??"

Om inte detta kallas främlingsfientlighet så vill jag mer än gärna veta vad fan SD anser att främlingsfientlighet är. Det de inte fattar är att många av dessa människor är lika svenska som mig. Det är nya svenskar. En del är inte ens nya. Som min före detta pojkvän. Hur ny svensk är han som bott här 21 år? Han är lika svensk som mig bortsett från att hans föräldrar är uppvuxna i ett annat land. Detta är så mycket skitsnack så hälften hade varit för mycket.

Nu ser min dörr ut såhär:


Kommentarer
Postat av: Vanessa

Hahah, så roligt :P

2010-07-06 @ 10:59:56
URL: http://yoshiiii.blogg.se/
Postat av: sara

hahaha jag gillar att du satte upp "inte från sd heller" hahahahahah xD

2010-07-06 @ 11:13:34
URL: http://ensara.blogg.se/
Postat av: Maja

hahahaaa!

2010-07-06 @ 11:30:55
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Sanja

Hahahaha den va bra, rätt åt dem :P hahahahhahahaha!!

2010-07-08 @ 10:46:19
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0