Skanör/falsterbo

Igår blev det så att jag och Dilshad tog en roadtrip till Skanör och Falsterbo. Det är bara en halvtimme från Arlöv och ändå har vi aldrig varit där. Och han har bott här  mer än tio år. Illa. Det kändes verkligen inte som att man var så nära hemma.. Kändes som semester av något slag. Vi började i Falsterbo med en promenad genom centrum och tittade på stranden. Sen körde vi till Skanör där det var lite roligare.  Vi gick ner till hamnen som låg precis bredvid stranden. Den stranden är verkligen megabred och fin. Måste dit och bada!

Sen fikade vi på ett supermysigt trädgårdscafé vars trädgård var liten och jättemysig med träd och buskar. Trädgårdsmöblerna var olika allihopa, så det kändes verkligen som att fika i en privat trädgård. Efter fikan begav vi oss mot vikingabyn i .. Åh har glömt namnet på byn. Vikingabyn var riktigt cool med många hus som var uppbyggda och inredda utifrån vikingatiden.. Samlingshus, smedens hus, grillplats, offerplats, trädgårdsland, bagarens hus och mycket mer! Jag blev helt sugen på att bo i ett sånt hus. Tänk om man kunde få hyra det över en natt eller två, hade varit hus mysigt som helst.

Byn låg precis vid öresund så utsikten var skitfin den med. När klockan närmade sig sex stack vi till centrum i denna by vars namn jag inte minns och åt på en spansk restaurang som inte var spansk längre men de hade inte bytt namn.. Jättemysig uteserververing där. Jag tog grekisk sallad som inte var så värst mättande direkt, men god. Såg Tim och hans mor från Mammas pojkar. Andra gången jag ser honom nu och med två olika brudar.

Aja jag kom hem en kvart innan jag skulle bege mig mot work så det var bara att bättra på sminket efter en svettig dag och hoppa i jobbkläderna.

Vi hade öppet en timme längre än vad vi skulle på jobbet och sen fick jag sköta disken själv så jag kom inte hem förrän närmare halv fem, var trött!


Jag vid ett av alla asmysiga hus i Falsterbo.




Skanör strand


Några kor bestämde sig för att svalka sig, skitsött att alla gick i. Detta var inte på stranden haha!












Bästa vän♥







Underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Sanja

Vilken underbar utflykt!! Va söt skylt, visste inte ens att de existerade =) kram

2010-07-24 @ 01:21:27
Postat av: Madu:)

Åhh så härligt med utflykter! Puss

2010-07-25 @ 12:41:45


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0