Min ytliga helg

Hello alla. Min blogg är riktigt död. Det är bara för att det inte finns så mycket att säga och på grund av att jag inte riktigt vet vilka som läser så måste jag censurera väldigt mycket av mina tankar och upplevelser så blir inte så mycket kvar :)

Helgen har varit galen på cuba café, mycket folk både fredag och lördag.. Över 1200 pers typ båda dagarna. Sjukt svårt att komma fram och en hel del drägg. Slemproppar. Äckliga gamla gubbar som borde kolla på kvinnor i sin egen ålder istället för på unga tjejer *blä*. Dock många trevliga människor också och killar som ändå flörtar på ett trevligt sätt och inte som slem. Trevligt med kollegorna, men saknar Melissa där. Ja, vad jag tjatar. Men man blir så tajt med kollegorna eftersom man ses så otroligt mycket.

Igår hade jag ledig tid på eftermiddagen, då träffade jag upp Linn och skulle även träffa Besnik och Liridon men som vanligt var de sena, denna gången en och en halv timme, så blev bara en kort stund innan Linn åkte till jobbet. Sen var jag med de och gick runt i stan i ungefär en timme till innan det var dags för work. Var sjukt slut igår efter helgen, men städade och skrubbade hela stället för att det inte var mycket gäster.

Jaja, som sagt, måste censurera mycket här så det är väl det mest ytliga jag kunde komma upp med just nu. Dagens höjdpunkt denna lediga dag är att jag hittade tvätttid precis när jag gick ner för att boka. Så nu är alla kläder tvättade och lägenheten väntar på att bli städad.

So long alla.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0