Tjajdagar

Jag har haft en del intressanta diskussioner om huruvida man säger tjaj eller tjej. Förut sa jag lite mer åt tjajhållet, men nu säger jag det faktiskt lite finare. Hörs förjävligt egentligen att säga tjaj!

Aja, igår var jag på Center syd med mamma. Vi hade det mycket trevligt. Shoppade en del och åt bakad potatis. Hon är så snäll min mamma :) Jag hade beställt en fotobok tillägnad familjen som jag gav till henne sen när hon skulle åka hem och hon tyckte den var jättefin.. Jag hade skrivit en liten fin text om vår familj på första sidan och sen hade jag satt in massa gamla och nyare foton från roliga tillfällen, högtider osv.

Sen på kvällen kom Melissa hit, vi lagade mat och snackade massa skit. Vi hann knappt dricka drinkar innan klockan sprungit iväg och det var dags att ta bussen. Väl på cuba café drack vi goda drinkar i alla fall :) Jag tog sweet pink och lovely samt en jordgubbsmojito. Gillar dock jordgubbsdaquiri mer. Det var en skittrevlig kväll och jag har det alltid himla kul med Melissa! Dock gick tiden för snabbt.

Idag har jag träffat Linnsi, blev en stund på hennes balkong med saft och chokladbollar sen en runda på Mobilia.Mycket trevliga lediga dagar. Har sjukt nog kollat schemat typ 3-4 gånger för att se om jag verkligen inte jobbar. Tycker det är konstigt att jag fick vara ledig två dagar, sen jobba två dagar o sen ledig igen. Ikväll blir det filmkväll, men först ett telefonsamtal till min älskade mormor ♥


God middag idag! Jag kan verkligen när jag vill. Fy så sjukt gott det blev!
Det köttiga på bilden är marinerat, stekt sojakött från Vegegården, världens godaste!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0