Kristianstadsdagar

Just nu är det festival under en veckas tid i kristianstad. Om jag ska vara ärlig är den inte så värst häftig eller intressant att man vill hänga där hur mycket som helst, men ett besök är den värd. Om inte annat så för att se gamla vänner kanske. Efter en trevlig dag med Mia igår åkte jag för att träffa Madu i K-stad. På tåget började jag snacka med en tjej och vi började prata en massa hela vägen, sen bytte vi nummer och allt. Riktigt roligt!

På festivalen såg jag en gammal killkompis som jag inte träffat sen midsommarfesten hos mig år 2007, som nu har barn och är gift. Jättesöt liten kille hade han!! Fick se foto på mobilen :) Senare satte jag och Madu oss i öltältet på Stora torg och lyssnade på ett svenskt band som spelade irländsk musik, som Drop kick murphys ungefär..  Hörde ett rockband bestående av unga killar på kanske 16-17 år också tidigare på kvällen, riktigt grymma. My remorse hette dem. Ska lyssna på dem på Myspace. Deffinitivt värda att checka in!

Igårkväll åkte jag hem till familjen.. Vi har varit på stranden och solat idag. Har myst med mina marsvin och grannens katt. Somnade på golvet bredvid honom hehe. Har även ätit grillat till middag, det är lyx att vara hemma :) Blir så omhändertagen. Till och med pappa ropade stopp till Henrik när han hade tänkt ta kött med grönsaksgaffeln. ♥ (jag gillar inte att min mat ska nudda kött).

Nu är klockan lite över sex och jag ska köra hem med pappas gamla bil som jag ska få låna över sommaren! Ska köra direkt till Maxi och handla mat och sen ha en myskväll bestående av film och chips ikväll. Låter väldigt lockande för mig som typ aldrig har en kväll hemma!!

Så nu har ni hört lite om mina äventyr de senaste dagarna :) Nu säger jag som Melissa "so long alla crejzy fuckers!"

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0