Sun-day :)

Många söndagar är soliga, har ni reflekterat över det?

För en stund sedan kom jag hem från stranden.. Var där med mamma&pappa idag. Det var sköönt :) Och höga vågor, men ganska kallt i vattnet... Längtar tills jag&älsk ska till stranden =D Först ska jag dit med Madu&Dess förhoppningsvis. Hoppas jag blir ledig på tuesday.

Igår var det party hos Madu :) Eller en kompiskväll kanske man kan säg. Firade Fatos födelsedag där och åt en familjepizza, största pizzan jag någonsin sett! haha, kanske det beror på att familjerna i Näsby är stora?
Hehe, vi var iaf 7 personer som delade på den o vi åt inte upp alla slizar. Sen tårta, men då orkade vi inte mycket.. Haha Madu var lite snurrig, det var kul. Vi skrattade som fan. Jag vet inte vad det är med killar, varför de alltid ska dra iväg ensamma? De ska alltid dra iväg med min honey.. Men jag blev arg på riktigt när jag hörde av Dilshad att Imer hade frågat honom om han ville med till banken o att jag&Madu skulle stanna kvar hemma. Det fula var att han bad Dilshad hänga med till köket när han skulle fråga, vågade han inte fråga framför mig? Mobbade jävel är han. Försöker hitta en vän så desperat..

Aja. Fan jag måste börja umgås mer med mina vänner. Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Jag måste det, kan inte vara så fast i bara pojkvännen.. Man får akta sig för det när man är käär ^^ Men det är nog för jag jobbar mycket nu och när jag väl är ledig blir det mkt pojkvän, i höst kommer jag ha mer tid att boka in saker. Vi ska iaf ha någon tjejkväll hos mig med kubb och kanske grillning o sånt :) Vi får snacka mer om det snart, för det skulle vara skitkul =D

Nu ska jag ner till familjen. Ha de nice alla. /Miss S

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad då hade inte din kille fått gå till det här stället banken med sin killkompis själv utan dig ? patetiskt. . .

2008-07-27 @ 18:19:38
Postat av: Linnsan

Har alltid tyckt att Imer varit lite mobbad hehe.. Saknar dig verkligen gumman.. Tycker det e skitsynd att vi inte träffats på hur länge som helst... Men förstår det e ju mkt med jobb o så:/.. Men du ska veta att du alltid kan ringa mig om det e ngt eller om du vill ses! Love you...

2008-07-27 @ 20:57:26


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0