Kivik!



Haha. Vi blev en aning förvirrade när vi såg denna skylt...(?). Grymt äckliga grejjer de säljer till hundar! Min lilla Raul ska aldrig få bita på sånt! På tal om söta små saker så har nu den lilla bibin fått ett namn... Nesrin :) Hon är så gulligull hihi. I sin kanindräkt. Och dessutom så vann jag en Nasse idag =D I have wanted a Nasse forever. Hehe. Och jag vann den alldeles sjääälv!

Kiviks marknad var där jag&älsk tillbringade dagen. Helnice dag! Köpte inget märkvärdigt.. Lite godis hehe. typ. Men kul att titta bara! Dessutom vann jag ju en Nasse =D (ska ladda upp bild på honom, promise!!). Min dator gör konstiga ljud... Hmm..

Well well. Vad kan mer sägas..? Imorgon blir det Köpenhamn =D Tillsammans igen ;) På torsdag hade jag velat vara med älskling ääännu mer, men man måste träffa vänner också, ellerhur? Och mamma vill ha hjälp att färga håret och titta på skor.. Så ja, jag är ju mer än bara Dilshads.. ;)

Jobba två dagar och sen blir det att träffa Peet på söndag. Vi har inte träffats på en evighet. Har nog en del att snacka om!

Jaja men nu ska jag sova, ska ju upp tidigt ;D

Puss / ◊ Miss Š



Ett litet meddelande till en biiatch : Trodde du vi skulle falla för den enkla? ;) Du tänkte förmodligen ut planen utifrån hur DU hade reagerat.. men du glömde ju ; jag är inte som du.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0