8 timmars älskingsdag :p

Tjena!!

Nu e jag fett trött kan jag säga er! Brukar inte vara så trött, men mina ögon vill bara blunda... Mm kommer bli skönt att sova!!! *zzzzzz*

Idag var en underbar dag =D För älskling kom ^^ i ottan haha. En 8-timmarsdag med honom, men det bara svischade förbi! Jag visade honom Rigeleje och där var så myys! Vi badade mycket, skitroliga vågor där ju!! Riktigt trevligt. Jag fick färg också... Lite röd blev jag till och med! Men det gör mig inte något, då vet jag i alla fall att min skin fungerar nu ;p

Aaa. Jobbade ikväll, det var PISSVARMT. Det är därför jag e trött nu... Och imorgon blir det 13.00-22.00. Bah.

Ställde ju in med brudarna idag för jag tänkte att jag kunde träffa de på torsdag när jag var helt  ledig.. men det sket sig. Får träffa Dess då och sen kanke Madu på lördag i så fall... Men men. Linnsi åker till Sardinien imorgon! Jag hoppas hon får det riktigt nice där borta... :)

Jaha.. Fan, det känns som att mina bloggar är fett tråkiga nu för tiden. Det enda jag skriver om är jobbet och hur kär jag är.. Vilket kan bli drygt? Hehe. Men i helgen ska jag kanske till Fields och shoppa så då kommer jag nog fräscha upp bloggen med lite bilder =) Sen i höst blir det skola igen så då drar jag väl igång med en massa babbel om migrationspolitik, utlänningslagen och rasism.. I see you runnin!!!
Haha. Nej, men ambitiös som jag är (...) så beställde jag boken vi ska ha i höst enligt kursplanen. Känner mig så braaa som gjorde det och inte var ute i sista minuten!!

Godnattpuss :-* / Miss S

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0