RostocK!

Nu är fantastic Savo hemma från sin resa! Rostock var det minsann! Vi kom dit klockan halv sju i lördags efter en natt på TT-lines färja och tog en taxi till vårt hotell.. 170 spänn. När vi skulle hem igår bestämde vi oss för att ta spårvagn och sedan byta till tåg. Det kostade 17 kronor per person. Ja, det säger väl allt :p

Hotellet var helt underbart! Trodde inte det skulle vara typ världens lyx! Lobbyn var hur fin som helst, glashissar, heltäckningsmattor, en spegelvägg i badrummet, mysigt rum med stolar och ljus där man kunde ta en drink, VÄRLDENS frukostbufé! We were in heaven big time!! Jag lägger in lite bilder här så får ni se!! Dess, anledningen till att man inte kan förstora bilderna ibland, att "error" kommer är för att sidan inte laddats klart. Du ser att den är klar när den gråa ramen på bilderna försvinner!!

  


Rostock stad
var inte alls som jag tänkt mig! Jag trodde det skulle vara en sliten, liten stad, men det var ju hur charmigt som helst med superfina gamla hus i olika färger, en stor gågata med massa julpynt, en rad med stugor där de sålde lite julgott och två stora köpcentrum. Jag shoppade två tröjor, två par snygga jeans på Zara och skithäftiga trosor! Ett par med en groda med en krona som säger "Kiss me!" haha.

  

Skitkul hade vi! Jättegod fika varje dag och massa skratt och skoj och shopping! Vi fick öva på tyskan också, fan vad de suger på engelska, katastrof tycker jag! Det är ett språk man bör kunna! Inte ens folk i vår ålder kunde. Men vet ni? Jag kickar på tyska :D haha. Jag är faktiskt rätt grym fast jag trodde jag inte kunde något alls.

Jag avslutar med några fler bilder och ha en toppentisdag!!

  Sofie in heaven!
  Hmnm Dilshad har hittat heta brudar :p
   Drinkar på hotellet.
 Såhär ser det ut när han provar kläder!

Jag vill tacka dig älskling för denna resan, du är helt underbar. Jag är sååå glad att du tycker jag är värd allt du ger mig :D Love u!!

Kommentarer
Postat av: Linnsan

Åh, vad kul och mysigt ni verkar ha haft det:D:D Hade också världens underbaraste helg! Får träffas och och berätta om allt;) Puss på dig<3

2008-12-30 @ 12:52:04
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: sara

Ni är för fina tillsammans :) gott nytt år sofie!

2009-01-01 @ 21:09:25
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0