Vegtariskt :)


Mums filibaba!!
Detta goda lagade jag till middag idag. Det är quornbitar med bönor, jordnötter och salladslök, marinerade med mangochutney och en skvätt vatten. Hur gott som helst! Jag bara glufsade i mig! Jag var skeptisk till quorn förrut, men detta är andra grytan jag har det i och det är riktigt gott! Konsistensen är som kyckling, fast jag tycker det är godare :)

Min tid som vegetarian (fake, för jag äter ju fisk.. men blir så jobbigt att säga icke-landdjurs-eller-luftdjurs-ätare :p) har varit helt underbar! Visst, den första veckan blev det lite... inte-så-goda rätter, för man visste ju inte hur man skulle laga eller vad man skulle äta. Men det finns en sjö av recept på internet och det gäller bara att prova sig fram. Vissa saker är äckliga, som röda linser ex.... men rödbetsbiffar, qourngryta, pastasås.. har testat mycket som varit ofattbart gott! Jag tror det smakar ännu bättre med vetskapen att det inte är något dött. Jag bara säger att det är verkligen lätt! Så om du vill sluta äta kött, gör det, det är något av det bästa jag gjort :D Mitt humör är bättre, jag känner mig piggare och... matsmältningen har blivit bättre :p haha. Och om ni har några frågor är ni välkomna :D

Jaja, nog med mitt reklamande :p Imorgon ska jag ut. Ut ur detta hus. Känns som jag suttit här ett tag... som häxan i pepparkakshuset ungefär... Ska ta en dusch, sminka mig ♥ (åh att bara se mitt ansikte i smink ska bli så skönt :D Man känner sig ju inte som världens fräschaste när man går runt osminkad, blek i opassande mjukisbyxor och katastrof-hår). Sen ska jag till bussen, dra in friska andetag av snööö. hihi här e det snö!! Sen blir det en heldag i Malmö. Inlämning av tenta, klänningsjakt med mamma (klänning till henne. kommer inte gå bra för hon tycker inte hon är fin i något!) och sen en stund med älskling.

Sooo long allihop!
♣ / icke landdjur-eller-luftdjurs-ätaren Sofie :p

O nej Sara, du kan tyvärr inte få se linnet jag behöll. För du har tagit bort min favoritsysselsättning.. att läsa din blogg. Så din seghet ger straff !

Kommentarer
Postat av: Emma

Det gick åt skogen med att inte äta godis, får npg ta det efter jul ist :p



Tjusig blogg :)

2008-12-04 @ 12:42:12
URL: http://godisflickan.blogg.se/
Postat av: Sara

hehe förlåt sofie, jag har bara så mycket plugg nu. Men om ja bättrar mig kanske du kan sätta in en bild hehe :)

2008-12-04 @ 18:13:22
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0