Sista dagen på 2008!

Varför känner jag mig stressad idag? Jag känner att jag måste söka jobb, måste börja läsa den där boken, måste börja på arbetet, måste fixa fotoalbumet som ligger och väntar... Det verkar uppkomma nya saker hela tiden. Hade varit underbart att gå in på det nya året med tom kalender hehe. Men det har man ju upplevt två år i rad nu, så kanske bra att ha lite planer? För nu går man ju i skolan, år 2008 :) Så mååste jag ju bara sammanfatta vad jag har nu som jag inte hade denna dag förra året! Under 2008 har jag ju, som sagt, börjat på IMER, förlorat några vänner och vunnit andra, som Madu tillexempel :)
Väldigt tacksam över det! Jobberfarenheter har jag en liten! Metrogirl ;) För sen blev det ju Bistro i år igen som sommarjobb, något jag ska kämpa för att förändra till detta året! Visst är det ett helt okej jobb, men jag vill testa nytt och tycker det är rätt jobbigt att få skit för alla misstag.. Inte världens bästa system eller organisation på restaurangen tyvärr. Dock helgóa människor! Men upplevelser har jag fått! Tältning på Öland, tivoli i Köpenhamn för första gången, kääär i den där pengamaskinen. Hehe. Längtar till att återse den i år.... Utomlands första gången utan familjen, med mina kära, Lefkas. Underbart! Så har man blivit 21 år också och fått en favoritdrink haha, det hade jag ingen förra året. Orgasm. Tack Dess för att du visade mig den!! Har gjort massa roliga saker med flickorna också, filmkvällar, shopping, bowling, festande, skitkul har det varit!

Året har varit jävligt bra, har inte hänt något hemskt direkt... Det har flutit på bra och jag har varit med om jäkligt mycket! Ikväll blir det Arlöv med älskling och hans vänner, får hoppas vi får kul. Har ingen erfarenhet av roliga nyår faktiskt.. Okej ett med Linn i Värnamo, det var ganska kul!
 
      - Min kärlek..


Så ha nu ett riktigt bra nyår ikväll och PUSS på er alla!

Sofie

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0