Fina tomtar och parteeyy på g!

Fin tomte jag satte som klocka, va? Hihi. Det är lite synd att det inte är lika lätt att sminka sin blogg som det var med lunar-presentationer hehe. Där fanns massa renar, flingor, tomtar och paket :) Lite svårt att rita egna hehe.

Klockan är fem nu, vid åtta ska jag till Madusha :D Med Dess och några andra flickor kanske.. Ska blanda orgasm och en cider också. Mmm så gott ;) Ska bli skitkul! Hoppas min Linnsi får kul på bröllopet också :) och att bruden inte ser alltfööör fin ut :p hehe onda lilla jag....

Idag var jag hos tandläkaren :D Det gick bra. De flyttade mig inte till riskgrupp 2, isåfall hade jag fått betala 110 kronor i månaden (istället för 50).. Lide dyrt för en student. Hon gav mig dock lite varningar om hur jag måste sköta mig tills om 18 månader när jag ska dit igen och ja.. Då får vi se om jag kan fortsätta i riskgrupp 1 eller om jag måste flytta till 2.
Jag kände mig duktig iaf att jag gjorde så bra ifrån mig och sen är min tandhygenist riktigt snäll ^^

En sak är dock lite snyft med denna dag.. Jag kan knappt prata med hjärtat. Han är iväg med sitt jobb (som han iofs har slutat på nu, men det är en sista grejj ihop nu innan jul). Han har spelat curling i eftermiddag, ska bli kul att höra hur det var :D Sen ikväll ska han ut på julbord, så det blir inte mkt snack. Jag får väl öva mig, för han ska iväg på en långresa i vår... 3 veckor =( Då kommer jag verkligen behöva mina vänner!!

Puss alla och ha en rolig fredag varesig om ni ska ut eller sitta hemma med godis o idol hihi.

Är det NÅGON som kan hjälpa mig varför mina sidorubriker (inlägg) har fått punkter?? Jag vill inte ha den fula punktlistan, har inte ens skapat den själv *grrr*. Help me please?

Kommentarer
Postat av: de rike de kan ;)

hejsan stumpan, det va verkligen kul =D haha spela curling...det är verkligen något jag hade kunnat göra om =D



det va synd att det blev som det blev igår, hoppas det gick bra för henne sen på akuten, hoppas ni hade kul sen när ni kom hem till madu =D eller dega ni direkt ?



aja det va visst inte julbord, hehe franskt julbord =D hahaha hade nog vatt något! jaja men vi käka från menyn och dyrt va det, men gott som fan, min rätt kosta nog 80kr...förätt, och 200kr huvudrätt, sen två glas rödvin och en baylis....hur fan det nu stavas =D som jag blanda med kaffe...fyfan va got ska jag säga dig !!!



jag tror mitt blev nog...hmm 500kr sammanlagt...hehe en dyr middag =P

dit ska du och jag kanske, eller nee dom hade inget vegetariskt, men fisk hade dom..så ja..maybe =P



ska blu kul att träffa er här i aaarlöv =D haha pish börjar fi**a sig angående att han ska med, han säger att han ska passa sin brorsdotter...vi får se hur det blir gällande den punkten...jaja men nu ska jag vidare...kul att läsa om din tand..hoppas de mår bra =P puss

2008-12-06 @ 11:57:11
Postat av: Söderlund

Jag håller med dig, det är faktiskt ganska oroväckande att så många tjejer är emot det om man läser kommentarerna som lagts. Varför liksom, varför emot detta?

2008-12-06 @ 15:55:13
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Alina

Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-12-06 @ 15:56:52
URL: http://emmiealina.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0