God jul!!


Oh hello, det var inte igår!! Jag har varit väldigt upptagen :) Hur var er julafton??
Min var toppen :) Mys med släkten, spelade julklappsspelet, som jag var vääldigt kritisk till förut, men som visade sig vara kul haha. Jag och My och Jennie spelade Diamanten, sen åt vi såklart en massa gott och Henrik var tomte :D Världens bäste tomte!! Vet inte när jag skrattade så mycket sist... Det var helt underbart skönt att skratta så mycket. Han kom med sådana roliga kommentarer. Sen när säcken nästan var tom så ringde tomtemor och skällde på honom för att han var sen hem till gröten :p Min bror har verkligen humor!! Han älskade tröjan jag gav honom också! Tur!!

Just det, jag berättade ju inte för er hur den såg ut. Jag beställde den själv från spreadshirt.se, så skrev jag "War sucks, lets party" för det är typ hans nya motto haha. Han har skrivit det på sin vägg. Så den är svart med vit text, tröjan alltså. Niice! Mor och far fick en resa till Stockholmia från oss! Vi har bokat tåg och vandrarhem, the red boat, ser jättemys ut! Så där ska de vara i två dygn.. Bara en ltien minisemester så.. Men pappa verkade inte uppskatta det. Känns lite pissigt... Jag känner mig faktiskt rätt besviken på honom. Han sa bara tack som helt vanligt och såg inte glad ut. Vet inte varför... Aja, det är väl också lite grejjer som ligger bakom, ska ju inte snacka skit här.. Men jag blev iaf lite sårad när vi lagt ner så mycket planering på det. Jag uppdaterar senare om han ändrat inställning eller hur det går! Tack för ni bryr er! :p

Nu ska jag bara gå och äta, lax... Kommer snart igen, okej? Puss!


Im back!!
Fick akut ont i magen när jag hade ätit lite så jag kunde inte äta mer =( Känner mig dum mot min kära kära mamma.. Hon är verkligen underbar min mamma =) ♥ Här är lite bilder från igår :) Så ser det ut när släkten Svärd firar jul! Först brorsan, kusinen My och kusinen Jennie vid julbordet, sedan kusinen Charlotte (hemma från Thailand nu) innan julspelet startade. Uhh tomten sen, fina fina tomten med mormor som ska få present hihi. Love my family!

   

Hur det gick för er vegetarian att fira jul? Utmärkt :D Var inte alls svårt. Vi hade gjort en sallad med nötter, sen åt jag lite gravas lax, bröd och ost, jansons... Ja.. Ägg. Det var lätt som en plätt ;) Imorgon ska jag in till stan och köpa en varm jacka som jag kan ha.... för sen bär det ju av till Tyskland imorgonkväll!

Skriver mer imorgon! Soo long, hoppas ni alla har haft en jättefin jul! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Linnsi

Så mysigt ni verkar ha haft det! Hoppas du fick massa fint;) Ha nu skit kul i Tyskland!!! :D

2008-12-25 @ 19:35:42
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0