En svacka i livet..

Ush. Jag har kommit in i en svacka.. det är så jobbigt sånt. Samtidigt känner jag mig väldigt glad över vissa saker, som att det snart är jul och att jag inte äter kött mer. De sakerna har gett mig en kick hehe. Men ibland så kan jag känna att jag kommer in i perioder då jag ser mörkt på saker och ting och tappar motivationen. Motivationen till att tänka positivt och att ha hopp.

Det känns just nu som att mitt hopp nästan försvunnit... Får ni också sådana svackor ibland? Då ni börjar fundera på alla de jobbiga sakerna som ni i vanliga fall sopar under mattan och försöker förtränga för att kunna känna lycka?

Det blir lätt så... Jag vet ju inte riktigt varför men jag har min teori om att det beror på när det varit för mycket i skolan, för då betyder det att jag är hemma väldigt mycket. Sitter ner och pluggar utan socialt umgänge, inte få ta på sig det man trivs i och känner sig fin i. Det är lite tufft när man är mycket ensam, det är ju då tankarna hinner ifatt en...

Jag vet inte vänner, tror jag ska försöka lösa detta.. det går, jag måste bara komma på hur.

Hoppas någon känner igen sig, skulle vara skönt att höra att man inte är helt ensam om detta,.. för det är jobbigt att känna så också pga att jag känner mig som en jävla lipsill som bara vill ha uppmärksamhet.. men så är det inte. jag vill kanske bara lätta mitt hjärta för att inte sitta med allt det jobbiga själv.

Godnattpuss

Kommentarer
Postat av: Astrid Sandin

SV: Jaa precis! Det håller jag med om :)

2008-12-10 @ 10:12:57
URL: http://tidws.blogg.se/
Postat av: Dess

Jag känner precis som du, fast i mitt fall är det nog mer för att jag inte pluggar. Jag är ändå ensam mycket för att alla andra gör det och så blir jag uttråkad och börjar tänka negativt, som jag sa igår, jag är som Ior i Nalle Puh=) Hoppas du med blev på lite bättre humör igår på stan, kul att handla julklappar! Och snart har du ju lov och får vila från ditt plugg ett tag!

2008-12-11 @ 12:27:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0