Respons

Åh, vet ni vad som gjorde mig riktigt glad nyss? Att få respons på ett inlägg, äntligen! Jättekul att någon annan än kompisarna och killen kommenterar, jag vill ha feedback på det jag skriver! Jag vill veta vad andra tycker, så man får nya infallsvinklar och tankar, superkul :) Fast nu tyckte iofs denna tjej ungefär som mig, å bra var väl det. Vi ska skydda djuren. Du har helt rätt, djuren får inget val, någon måste vara deras röst! Tänk vad de hade gjort om de hade kunnat kommunicera och tänka som oss? Hehe eller vet ni? Då hade det varit krig, världskrig. För ingen hade låtit sig behandlas som de blir behandlade... Och kul att Dess också kommenterade :) Vi får väl höra av oss till varann när vi känner oss nere, så vi kan hitta på nåt kul? Nu är det ju bara en vecka kvar i skolan och sen jullov med massa kul :D The clouds are gone..

Det snöar idag :) Hihi jippi! Imorgon är det skola med Dimos *svälj*. Jag är rädd för honom. Vet inte om jag kanske skulle försöka prata imorgon? Jag har ju nämligen blivit skrämd från det. Jag är arg för det! När jag började högskolan gav jag alltid respons till lärarna och vågade fråga, prata, säga mina åsikter hyfsat. Tack vare Dimos och Berndt så är jag numera tyst. Tack vare att de kritiserade mina svar, kallade klassen för korkade med andra ord. Eller vad kallar ni "iq som en gymnasieklass". Jag är arg för att de tystade mig, med andra. Nu sitter alla, förutom 2, tysta som möss på lektionerna. Och jag är inte korkad, annars hade jag inte fått så många A och VG hittills. Jäkla besserwissrar.

Hehe nog om min bitterhet gentemot de herrarna. Jag tänkte börja med att skriva vad jag äter till middag så andra som är vegetarianer, eller funderar på att bli, kan få inspiration :) Hehe. Hoppas några av er gillar den idén! Idag åt jag faktiskt ute på en thai-restaurang, så det var väl inte så avancerat för min del. Wokade nudlar med ägg och grönsaker, gott! Om ni också vill skriva vad ni har ätit så varsågoda :D Kul om ni ger mig lite tips!

Snöiga pussar på er!

Kommentarer
Postat av: Gossip Girl

Kul att du gillar min blogg. Gossip Girl är ju underbar.

2008-12-12 @ 12:53:47
URL: http://xoxogossipgirl.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0