Is there hope...?

Dagen började underbart med en busschaufför med tomteluva :D Blev så glad! Så fick jag lussebulle och apelsin-mer, åh skånetrafiken ♥ Tycker att de är fantastiska! Hihi när vi kom till skolan var det luciatåg, niice. Gratis kaffe och pepparkaka sen :p Det e najs med jul, en massa gratisgåvor ;)

Lektionen gick galant. Jag levde mig in i det Dimos pratade om och såg intresserad ut, så jag blev inte dissad !! Haha, ne men ingen blev faktiskt dissad idag. Han frågar oss inte längre, snackar mest. Han kanske tänkte att det var bäst det!! Så han slipper bli besviken över våra otroligt låga kunskaper!! Hehe. En runda på stan med Linnsi sen var perfekt :) Nice att titta runt i fler affärer än man brukar. Jag hittade en klänning (typ sån kjol med tröja ihop) som Gina gör reklam för just nu på tv. Den med röd tröja är snygg... Men jag fick plånboksångest. En sjukdom jag brukar få när jag försöker unna mig själva något..

Kevin vann idol :D Grattis! Det förtjänade han, äntligen någon som visar sina känslor efter de har vunnit :D Haha hoppade jämfota. Nice. Alice var nog lite för ung,hon bör gå ut skolan faktiskt (A). Sen fick jag spela snäll syster och skjutsa bror och hans vänner till stan. Lite påverkade var de kan man säg.. Sjöng och hade sig. Och ett drägg var med. Ursäkta, efter detta fina inlägg måste jag ändå komma med mina åsikter, oki! En sådan typ av kille som jag alltid sett som det mest stereotypa svinet som finns. Okej, kanske inte. Det träffade jag en annan gång på Tollarps nattbuss. En kille som påstod att kvinnor inte kan köra bil, inte vara programledare för sporten, sånt skulle inte kvinnor ta sig för... Kräääk. Denna gång sa brorsans bekant (inte kompis, det låter för bra) att "aaa Linda Rosing. Vilka pattar!". Hmm låt mig tänka. Vilken del exakt på henne är det som är snygg? Hennes riktigt taskiga hy? Sönderblekta hår? Oproportionerliga läppar? Och hmm, jag skulle vilja höra en förklaring till hur det kan vara sexigt att stoppa in detta under skinnet för att få större BRÖST?


Här får ni några bilder som jag snodde i hennes blogg nyss :)

 

En riktig pudding, ellerhur? Well well. Jag har bara alltid levt med bilden att killar är liite mindre smarta än tjejer, att deras tankar styrs av deras könsorgan... Ja. Det är väl mest det. Men sen när jag lärde känna min pojkvän så fick han mig att inse att killar kan ha något mer.. att det kan finnas något i killar som gör de mänskliga he he. Jag vill gärna tro på det. Jag vill hemskt gärna tro att han verkligen aldrig spanar in andra tjejer eller att hans polare inte spanar in bröst när han är med. Jag vill såå gärna tänka att om han sticker utomlands med sin singelkompis så är den kompisen mogen nog att bry sig hyfsat om brudar, alltså att inte totalt dregla över dem eller vara desperat i dem eller i deras blottade överkroppar. Det hade varit livet! Dock kommer det tillfällen när jag tvivlar. När jag möter killar som denna. Då tänker jag..... Finns det verkligen hopp eller är det bara en skröna?

Kommentarer
Postat av: sara

haha de är alltid lite mindre smarta än oss tjejer. de tänker med det andra huvet mer än med det de ska haha. men förhoppningsvis lanske de mognar :)

2008-12-13 @ 20:51:41
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0