Tankar.

Denna onsdag har varit omtumlande, skulle jag kunna säg.. Var och fikade med Madu en lång stund, den biten var trevlig :) När jag kom hem åkte vi till mormor&morfar (jag och brorsan) för att diskutera mamma&pappas julklapp och lite annat. Mormor har inte mått så bra på sistone, så jag vill hälsa på henne såklart. Ska med de till stan på måndag också, ska hjälpa henne köpa något till morfar.

Jag antar att jag bara funderat på hur olik jag är från resten av släkten. Känner mig väldigt annorlunda alltid när jag är i närheten av dem. Inte kul. För de sakerna som gör att jag känner mig annorlunda är egentligen sakerna som jag är så stolt över. Så det blir lite knas. Där ser man hur de nära påverkar en.. De sidorna som är bra med mig, sidor som jag skulle vilja påstå att de saknar.. för det är ju faktiskt bra grejjer.. , gör att jag känner mig annorlunda och lite utanför. De som är mest "stjärnor" i släkten är de personerna som inte har spec. planerade eller målmedvetna liv. Jag känner att de "hyllas" för någonting som man egentligen inte ska hyllas för.. Det är svårt att beskriva, men jag tycker inte det är kul. Jag tycker det är fel.. Har hur mycket som helst att säga, så mycket jag vill få ut från hjärtat... men kan inte och vill inte skriva ut allting. Har ni känt den känslan? Att ni känner er annorlunda er familj? Er släkt?

Som tur var så hade jag min pojkvän som tröstade mig i luren.. som fick mig att må bättre för att jag vet att han känner samma. Eller mycket mer. Beror kanske på hur känslig man är. Men han är i alla fall guld värd. Jag kan säg allting till honom och han säger aldrig något illa, bara stöttar mig och visar förståelse. Eller nej.. inte guld värd. Inte bokstavligt. Han är priceless. Finns inget som kan mätas med det han ger mig. Ingenting jag någonsin kännt eller sett. Älskling, stanna alltid hos mig ♥

Kommentarer
Postat av: miss interesting

men gumman =$ det är nog bara dom som är lite vilse, dom vet verkligen inte vad dom håller på med och dom fattar inte att någon blir sårad för deras imponerande av en person som bara njuter o inte tar tag i sitt liv...tycker jag är väldigt patetiskt, du har det svårt som det redan är och hade verkligen hjälpt med en liten liten liiiten bit stöd av dina släktingar, fråga dig grejer och verka intresserade o inte för att vara snälla, gå in på din matvana och ta recept för att testa..varför inte ?! om dom ändå visste hur gott det är...



aja jag ska inte sitta här o snacka skit love, men jag tycker dom borde kunna visa lite intresse och inte låta dig känna dig utanför på de ena eller de andra sättet..



och du vet om att du kan fortfarande alltid säga allt till mig ;) jag är för alltid idel öra sötnos...hörs senare gumman..puss!

2008-12-18 @ 06:47:38
Postat av: Elisabeth

Bästa citatet på TV? Se nominerade och rösta i min blogg!

2008-12-18 @ 21:37:14
URL: http://tvgodis.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0