Sanning

Ska börja med lite sanning såhär på tisdagsförmiddagen.. Jag av alla människor har alltid hatat människor med främlingsfientliga åsikter. Jag har alltid tyckt att alla har samma rätt och samma lika värde.... Men sen förändras jag. Mitt tålamod tog slut på något sätt... Kändes som att jag inte orkade dalta och säga emot, och jag började tycka att vissa av argumenten stämde. Jag insåg att Sverige inte bara kan hjälpa alla stackars människor, då förstörs vår eget land.. för så som jag ser det så är det många av dessa människor som inte visar någon tacksamhet eller ger något tillbaka. Med det menar jag människor som inte lär sig språket och därmed inte får något jobb, lever på bidrag. Det är ingen lögn, det ser ut så, jag har själv sett det många många gånger. Människor som inte tar hand om sina barn och låter de leka själva ute och göra lite vad de vill... och hur blir de barnen sen? Okej, nu pratar jag förort. Och jag pratar inte alla, för jag känner inte alla. Jag bara menar att en hel del familjer ser ut såhär. De låter inte sina barn gifta sig med svenskar.... okeeej, och vad gör oss mindre bra? Det är en fråga som gör mig förbannad. Vad fan är det som gör svenskar mindre bra än någon annan? Jag tycker även, som jag nämnt innan, att muslimer började ta ut sin rätt i för stort omfång, med speciella undantag och speciella förordningar endast för dem.

Jag tycker inte det ska tas för stor hänsyn, det är faktiskt inte mottagarlandet som bör ta hänsyn, utan de nya medborgarna. Sen om de verkligen har respekt för detta land och medborgarna som bor här, så självklart tycker jag att man kan ge tillbaka genom speciella rättigheter och undantag. Vi alla lever tillsammans. Men att ge detta till folk som inte tycker att vi lever rätt, som kanske rent av snackar skit om oss?

Jag vet inte. Alla dessa saker har gjort mig förvirrad. och lite rädd. Men nu till det positiva :) En insändare i tidningen idag som jag verkligen är tacksam över. Det var en man som skrev en artikel om "ge en riktig bild av invandringen". Där i skrev han bland annat:

Börje Aronson, polis, säger att "i Rosengård bor 8000 ungdomar, ett hundratal av dessa har vi kontakt med. De andra har vi aldrig haft kontakt med för det har inte funnits en anledning".

Brottsförebyggande rådet gav 2005 ut en rapport som visar att 95% av invandrare i Sverige inte är misstänkta för vare sig tillgreppsbrott eller våldsbrott.
 0,22 % var misstänkta för våldtäkt eller försök till våldtäkt.
0,15% för dödligt våld eller försök till det
0,35% för rån

Som jämförelse begås 80% av alla brott i Sverige av män. Trots det har jag aldrig hört Gudrun Skyman säga sig vilja införa speciella sanktioner mot män.

Tack Lars Persson! Tack! Även om efterlyst domineras av män med utländsk bakgrund får man ändå ta det i proportion till hur många människor med utländsk bakgrund det finns. Och om det nu är så, som de flesta tror, att dessa personer begår fler brott än personer med etnisk svensk bakgrund, så kanske inte det är så konstigt då de levt upp i länder av krig, korruption, stjäl för att överleva, brott runt om knuten.

Jag är inte emot någon viss grupp, det skulle vara idioti. Däremot är jag riktigt trött på alla som gör skit för andra och jag respekterar inte på något vis människor som söker skydd i ett land och sen inte respekterar det landets befolkning eller lagar. Det är bara inte okej. Det jag vill är bara att alla människor från olika kulturer ska leva tillsammans i harmoni och låna saker av varandras kulturer och ingen ska se ner på någon annan. Och inga segregerade bostadsområden!

Tack för mig, kärlek till alla ♥


Kommentarer
Postat av: en blatte och en svenne i harmoni tillsammans =)

Mycket bra skrivet gumman, det va verkligen ett ögongodis att läsa detta, jag håller med dig fullt ut och jag ser detsamma angående folk som kommer hit för att du söka skydd men ändå hugger de som hjälpt en i ryggen.



och det är så det blir oftast när man samlar ihop invandrare i just ett område och inte utspritt, varför inte lappland? varför inte de tomma ställen som finns överallt i sverige? någon måste ju bo där, och någon gång måste svenskarna i dessa områden som i stort sett endast ser invandrare i tidningar och tv lära känna invandrare som inte är importerade från förorterna i sverige..



på så sätt assimileras fler och fler invandrare och dom har ingen kusin, vän, släkt, granne, eller vad man nu kan kalla det som fyller en med åsikter som verkligen är emot svenskarna, vilket i sin tur skapar rasism innom invandrare emot svenskar.



och vad gäller skolor och sådant så ska man ha en lärare som talar väldigt bra svenska och inte bryter eller har en svengelska till dialekt, härkomst har ingen betydelse, men språket är viktigt..



jaja nu ska jag inte skriva dina bloggar gumman, men du skriver verkligen skitbra ska du veta...jag är verkligen stolt att min tjej är smart =D haha skiiitsmart ;P ne nu ska vi inte överdriva..puss älskling..

2008-12-02 @ 13:16:32


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0