Framför näsan

En knäpp sak. Jag som letat så efter ett naturligt schampoo. Det fanns visst framför näsan på mig hela tiden. Tydligen har Yves Rochér bara naturliga ingredienser och tar aktivt avstånd från djurförsök samt animaliska ingredienser i hudvård, hårvård och make-up. Hur toppen är inte detta? Nu kan jag köpa alla mina schampo och grejjer i butiken i Entré.

Lunchen idag var inte god, men sällskapet trevligt :D Blev en lång pratstund innan vi gick runt på Entré. Träffade på Lirkan, vår gamla killkompis också. Liten pratstund innan jag&Linn gick för att hyra film och köpa godis. Dock ska vi inte kolla tillsammans. Hon hyrde skräck för att se på med sin syster och jag hyrde ultra-romantik för att se ensam med godispåsen.

Lyssnar på Enrique Iglesias nya låt. Kommer nog alltid ha en liten crush i honom! haha. Skitbra låt - Tonight.


OOps hörde precis att han sjunger "Tonight im fucking you". HAHAHA. Ojdå! Det var ju lite kul, vad chockad jag blev. Först var det bara romantik, på den nästsista skivan kom lite sexiga antydningar och nu är det rent och klart språk. Vad ska hände härnäst? Såg nu att det finns en annan version där han sjunger "Tonight i´m loving you", det var lite bättre!

Blev sugen på att gå ut och dansa när jag hörde den.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0