Girls night

I fredags blev det en tjejkväll bestående av spelande hemma hos mig. Jag köpte frukter (ananas, melon och physalis) och choklad, bakade även kolakakor, min signaturkaka :) Dukade fram på köksbänken, lade på en fin duk och tända ljus på bordet och sen var det dags för vännerna att komma. Det blev Sofia, Carro och Linn, jättetrevligt hade vi! Vi satt först och snackade en stund och sen började vi spela "Hur fan visste du det?" som är ett frågespel med mer samhällsorientering och nöjesnyheter, riktigt roligt för man faktiskt kan många frågor. Dock blev det inte så många rätt i fredags haha. Jag och Sofia kom på delad första plats med tre kort och då hade vi spelat nästan en timme. Men frågorna är sådana man vill veta svaret på tex. varför kurrar det i magen, hur mycket är inkassoavgiften och sen en del mer pinsamma frågor att kunna svaret på ;) Efter det blev det Brainstorm, riktigt kul spel när man är några stycken och till sist "Med andra ord". Det sista spelet ledde till MYCKET skratt. Både över att någon inte fattade vad den andra beskrev, fast det verkade uppenbart och dels när någon förklarade saker riktigt konstigt.

Ja, det var en riktigt rolig fredag! Tog tyvärr inga kort, har börjat suga på att ta kort, jag vet!!

Igår var jag med älsklingen hela dagen, vi åkte till en loppis, sedan till Burlöv centrum och fikade, kollade kläder och växter till hans lägenhet. Sedan åkte vi hem och gjorde sallad, blev riktigt gott men det är både dyrare och tar längre tid med sallad än vad man tror och tänker. Han fastnade framför Family guy en stund där efter men till slut fick jag loss honom när det slutade och då spelade vi spel och åt choklad :) Har verkligen varit en fantastisk lördag och söndag tillsammans.

Om någon timme ska jag testa på Afro power dance med Carro. Haha ska bli en upplevelse. Får se om jag orkar hela passet? Har hört att det är sjukt jobbigt och jag har ej den bästa konditionen. Meen i värsta fall får man väl gå därifrån.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Hehe.. ja men hittade inget annat ord, hihi.



Ooh låter som en kul kväll, blev helt sugen på ha sådan helg med fan, med andra ord är så jävla roligt :).. helt länge sen, sitter här inlåst känns det som.. haha :P

2011-02-07 @ 12:16:50
URL: http://yoshiiii.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0