58 timmar

redan fredag, vad hände med veckan?
 
Denna fredag var sjukt värdefull, är ju ledig fram till fem när jag ska till jobbet. De här timmarna var goa. Dock gick jag upp tidigt idag med för hade ärenden så hoppas jag inte somnar på jobbet ska ju vara där till 04.00 inatt.
 
Har kommit fram till att jag jobbar 58 timmar i veckan och bara haft en kväll denna veckan när jag degat i soffan och vid datorn. Andra kvällar har jag handlat, tvättat, gjort mig av med massa möbler (min lägenhet ser ut som ett bombnedslag nu med grejjer överallt). Rediga middagar har det inte direkt blivit men har i alla fall haft chansen att två tillfällen umgås med vänner. Dock var båda tillfällena hemma hos mig eftersom jag inte vill/kan lämna Fia hur mycket som helst.
 
Jag måste fan lugna mig. Har fått ont i ryggen, tänderna, huvudet och är sjukt allmänt trött. Fan vad jag gnäller av mig men när annars ska jag gnälla av mig ? haha.
 
På söndag kommer mina födelsedagsmöbler och då kommer jag få total makeover här hemma, fiint!
 
Nu ska jag laga någon god måltid innan elvatimmarspasset! Även om jag gnäller på stress så älskar jag mitt jobb och är tacksam över praktiken. Detta är ju mitt eget val, måste bara lugna ned mig lite och inte stressa upp som en idiotaa.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0