Ha kakan och äta den

Jag har alltid avskytt att välja och har väl alltid dragit mig för det så mycket jag kan. Att ta ett beslut kan jag, men när det kommer till att välja mellan två vägar så brukar det bli väldigt svårt. Så också nu när jag har levt vanligt Svenssonliv i veckorna med halv nio till fem, kontor, matlagning i middagstid och tvkväll. På helgerna restaurangliv med spontanitet, få rutiner och vända på dygnet. Problemet är att jag vill ha allt som ingår i restauranglivet också, gå på alla event, hänga med kollegor, personalfester osv. Men det håller ju inte när man bara har en ledig dag i veckan.
 
Jag är trött. Så nu får det räcka. Hädanefter blir det bara kollegor på jobbet och på söndagar blir det vila och möjligtvis en dejt med EN kompis. Måste , för jag orkar inte.
 
Gud vad tråkigt. Jag hade önskat att jag gillade praktiken mer än vad jag gillar jobbet. Det var ju detta jag ville syssla med och så finner jag mig själv längta till servitrisjobbet när onsdagen kommer. Varför kan man inte bara bestämma hur man ska känna? Hade varit mycket lättare.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0