På biblioteket

Tog en runda inom biblioteket i Arlöv när jag skulle cykla hem från jobbet. Tro nu inte jag är duktig och cyklar fem kilometer till mitt jobb, det är jag (tyvärr) inte. Hade aldrig orkat med tanke på hur trött jag blir på jobbet. Nä, idag cyklade jag halvvägs, till slutet av Arlöv, för att köpa sommarkortet. Hade inga pengar kvar på mitt jojokort. Sjukt att man får resa HUR MYCKET MAN VILL tills den 15 augusti. Trodde det var begränsat. Så här sitter jag, främst för att hitta recept på linssoppa som jag ska laga till middag, men passar på att kolla saker.

Igår fick jag något slags deppigt sammanbrott av stress typ. Kan tyvärr inte skriva vad det handlar om exakt då man inte vet vem som läser men bland annat att jag kommer jobba heltid och ändå inte ha några pengar alls typ då man får lönen en månad efter, vilket har lett till att jag måste stycka upp julis lön i två för att få några pengar i juni. Så i juni måste jag klara mig på 6000 och i juli ungefär lika mycket. Så har väl 2000 över när hyra och räkningar är betalda. Har aldrig känt att man jobbar en massa och ändå är fattig, så det är jobbigt faktiskt, mycket stress när det handlar om ekonomi. Sen stressar jag mig själv så jag mår dåligt när det gäller min älskade Fia. Hatar att lämna henne ensam när jag är på jobbet. Som tur är så ställer min älskade mamma upp och passar henne hela hennes semester. Att inte internet har fungerat på tre veckor nu har också skapat stress..

Nej, mycket stress och press från många håll men jag är åtminstone glad över att jag har min mamma och pappa som ställer upp med Fia och min pojkvän som ställer upp med försörjning.. Sen har jag fått tillbaka min figur för jag går så mycket på jobbet så det är väl inte helt fel!

Ja, nu vet ni hur allt ligger till. Men oroa er ej för mig, det går över. En ljusglimt nu är att jag och Linn ska ha övermysig kväll på fredag med sangria på min balkong, burlövsfestivalen och bio (har gratis biljett hehe). Ikväll ska jag åka till Lund och fika med Sofian. Hur länge sen som helst! Nej, nu ska jag gå hem och ta hand om Fia och förbereda ljuvlig middag till ikväll.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0