Måndag 13 juni

Tre veckor har nu gått och jag kan fortfarande inte använda mitt internet. Jo, det går att använda men i mycket liten omfattning. Jag ska säga upp det. Ska fixa allt idag. Jävligt störigt när man inte kan använda sitt internet, ska i alla fall gå till banken och burlövs bostäder och sedan får jag på något sätt kolla vad andra operatörer har att erbjuda men vet inte riktigt hur då jag ej kan gå in på deras hemsidor.

Känns som min blogg har grävt sin grav nu ungefär haha. Nej, det är faktiskt inte kul, det är jäkligt störigt. Ska försöka koppla upp mig från Dilshads mobil och blogga. Jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till. Jobbar ju heltid men är ledig på kvällarna så det är skönt faktiskt. Idag är dock veckans enda lediga dag så jag ska njuta en stor portion!

Jag och Dilshad har bokat hotellen på Santorini och Naxos. Vår rutt kommer se ut som så att vi landar i Atén, stannar där ett dygn och åker sedan till Santorini, efter fyra dagar åker vi till Milos, efter tre dagar åker vi vidare till Naxos där vi stannar fyra dagar innan vi återvänder till Atén där vi är ett dygn innan vi åker hem till Sverige. Hotellet på Santorini verkar underbart, fyra stjärnor och hur fint som helst med stor pool och nära havet. Hotellet i Naxos har bara två stjärnor, men fina rescensioner och en stor pool, även det nära havet. Hittills ser det ut som att alla hotell och flygen + färjor mellan öarna kommer landa på 7 000. Inte så farligt tycker jag för två veckors ö-luffning. Nu har vi satsat på fina hotell, eller i alla fall mediokra, vi vill inte ta de billigaste för vi vill bo bra :) Ska bli helt underbart.

Jaja, nu är klockan halv tolv och jag ska bege mig ut på en liten runda. Trots min tajta budget måste jag köpa en kjol, har bara kortkorta som jag haft sen tonåren typ och känner för att ha någon liite längre haha. Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Sanja

Hej Sofie!

Gud vilken härlig semester ni kommer att få!! =)

Jag jobbar både på Bistro och på hotellet denna sommaren. Jag har funderat länge på att komma ner till malmö en dag men jag har bara inte funnit tiden till det än. Men jag tror att jag har några lediga dagar om 1-2 veckor. Jag kan höra av mig i fall jag kommer ner så kan vi ses o ta en fika! =) Hade varit jätte trevligt, va ju ett tag sen nu. När är det du åker på semester, o när kommer du hem?

Ha så kul på eran resa! =) Kram

2011-06-13 @ 11:57:28
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0