Måndag - ledig dag!

Tänk att jag varit utan ordentligt Internet sedan jag och mamma var i Barcelona! Det är sjukt. Mer än en månad nu. Men det är ändå inte så värst mycket som hänt, vad jag kan tänka på i alla fall. Jag jobbar ju heltid på blå caféet. Hittills har jag haft alla kvällar ledigt men nu börjar vi ha öppet till sju så det kommer vara ganska jobbigt att gå hemifrån tio och komma hem halv åtta. Blir inte mycket fritid, vilket är trist.

 

Något som däremot är roligt är att jag bestämt mig för att skaffa en kompis till Fian. Jag har inte alls mått bra när jag varit tvungen att lämna henne ensam när jag jobbar. Dilshad går och matar henne, men mer än så går ej att be honom om, så det känns inte roligt att hon är ensam så många timmar, då marsvin är flockdjur. Jag tycker att hon behöver en kompis och när jag nu börjat planera så ser jag själv fram emot att träffa en ny krabat. Jag ville egentligen inte eftersom om Fia går bort har jag den andre kvar, måste skaffa kompis till den osv och jag vill inte ha marsvin i flera år framöver egentligen. Men nu har jag fått kontakt med en kvinna som har två intressanta marsvin, varav ett heter äppleskiva. Får se om det blir lilla äppleskivan som får följa med mig hem!

 

Nu är klockan snart tolv och det är måndag. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, tänkte bara gå till burlöv centrum och titta lite. Får posta detta inlägg ikväll när Dilshad kommer hem..  Men vi bråkade igår så just nu pratar vi inte, inte roligt. Vi kommer såklart bli vänner men det är jobbigt när man ska bli vänner för oftast börjar vi bråka igen då. Det var så det blev igår när vi skulle bli vänner… Aja.. Tråkigt tråkigt, får vara min egen kompis idag då.


Kommentarer
Postat av: viktoria

Fin blogg! =)

2011-06-28 @ 23:53:17
URL: http://http:/ssandberg.devote.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0