Udda

Äntligen kan jag skriva ett nytt inlägg i "människor jag träffar-kategorin". Tråkigt nog har jag inte träffat udda människor på ett tag, skittrist ju. Men idag vet ni!!! Denna kvinna var visserligen väldigt söt och trevlig och jag kände mig verkligen varm i hennes omgivning. Men dock. Hon berättade att hon hade massa katter hemma, spökkatter. Hon kände de som riktiga katter och de var överallt i lägenheten. Lite gulligt. Tänk om jag också har massa djur här hemma fast jag ser bara inte dem? :)
 
Sen berättade hon att hon kunde se otrooooligt mycket kärlek i mitt liv, men det kommer inte förrän länge. "jag kan vänta", sa jag. Då sa hon att det är inte jag som hittar honom utan han hittar mig. Otrooooligt mycket kärlek runt mig. "med det leendet kommer han definitivt hitta dig".
 
Så då kan jag väl bara gå och njuta tills min stora kärlek kommer om några år. Hehe. Sen sa hon iofs att jag måste tänka efter vad jag egentligen vill med livet för från 25 fram till 50 springer det bara förbi. Scary shit!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0