Creperi

 
I lördags spenderades tid på malmös creperi vG's med Esther och Sofian, mycket trevligt. Svingoda crepes och presskaffe. Mysigt ställe! Det blev även lite middag på Mosaik tillsammans innan mitt pass startade. Jobbhelgen har gått toppen, varit roligt, träffat massa trevligt folk, fått bra med dricks och nöjda kunder så man kan inte klaga. Det tråkiga är att en av mina kollegor slutade i fredags så nu är vi en mindre, buhu!
 
I torsdags hade vi lite avslutsutgång för henne efter jobb, drinkar och skitsnack på CG's. Här kommer en bild från det...
 
Och slutligen var det söndag och jag lagade middag till mamms&papps. Jag vile så gärna att det skulle bli perfekt att jag skippade frukost och sånt och bara koncentrerade mig på att allt skulle bli bra. Var helt skakis när vi skulle äta haha. Blev supergott, färgglatt och vackert. Riktigt lyckat. Ska bjuda på det fler gånger. Och jätteskönt att träffa dem och prata massa catch-upin.
 
Ursäkta bristen på bilder, jag tycker det är supertråkigt att aldrig ta foto men eftersom jag inte har min egen lur så gör jag inte det.
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0