Sunday lovely sunday

En fartfylld jobbhelg som startade med ett tjafs med en kock, resultat = nästa dags matbeställning halverades och försämrades. Tur jag kunde få fram lite mat på annat sätt än direktbeställning, men åt på tok för lite ändå. Känner att jag hamnat i hetluften lite på jobbet på senaste. Men jag skulle vilja säga att jag inte är konfliktbenägen eller ens mindre snäll. Det är bara så att jag nu börjar ta plats och säga emot lite då och då. Och det ser jag som ett bra tecken. Optimism tack.
 
Min önskan idag är att man skulle kunna föra över en bild i hjärnan till datorn för att få en bild på skärmen eller till och med kunna söka efter en bild man har i hjärnan. Då skulle jag kunna hitta en person som inte vill lämna den.
 
Anywho. Idag fikade jag med Carro, fick både blommor och hembakt fast fikan var hos mig. Bortskämd av fin vän. Sen blev det middag med familjen, älskade familjen. Synd att jag bara var osocial tack vare min mage som alltid ska besvära sig. Störmomentet nummer ett för tillfället.
 
Våren har hittat till rapsvägen, åtminstone till insidan.
 
 
När man har en lägenhet som sådan är det lätt att hitta söndagssoftkänsla.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0