No kisses

Fan vad jag känner mig eländig idag, det mesta fysiskt sett är ur balans. Bläää. Psykiskt får jag väl också påstå eftersom jag känner mig eländig hehe. Men idag är det ju dags för jobbfredag och det är ju trevligt.
 
Alla <3 dag igår blev buissy. Många par, vi fjäskade med gelehjärtan och chokladhjärtan och allra bästa servicen, kul!
 
Blev ingen puss och ingen uppvaktning för min del, bättre lycka nästa år haha. Men än har jag inget behov av en pojkvän, är lycklig med hur livet ser ut på den fronten. Ja rent generellt. Jag är bara en bit på vägen som ska ta mig nånstans och eftersom jag är en sucker för kärlek känner jag inte att jag måste anstränga mig så mycket för att hitta någon. Ödet vet vad som väntar. Det var hundra procent ödet förra gången jag fann kärlek så jag litar på det hehe. Känner mig inte riktigt redo för stora kärleken för tillfället och en och annan beundrare är jag bortskämd med för det mesta :)
 
Tycker synd om de människor som desperat letar och letar och har kommit till åren utan att hittat någon. Men jag känner ingen som helst rädsla för att det skulle kunna bli jag. Jag tror man måste leva med öppna armar, vara glad för det man har, inte leta. För leta efter kärlek går inte. Visst kan man ju leta till viss del men det blir oftast fel om man vill för mycket, då blir det onaturligt och man kanske inte lyckas visa sig från den bästa sidan. Men jag har ingen aning varför vissa inte hittar någon, när man ser vilka som lyckas hitta någon kan man bli förundrad så omöjligt verkar det inte vara för någon haha. Jag tror att allt handlar om öppensinnlighet mixat med integritet till en bra balans. Gud vad jag blev poetisk här, nu när jag har försökt lösa kärlekens stora gåta för jag önska er en trevlig helg.
 
Själv ska man sliiita ! :D

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0