Personalfest extreme

Varför måste våra personalfester alltid vara extrema? Disneyfesten som var en tolvtimmarsfest, senast då vi spårade ur totalt i våra samtalsämne och bara skrattade asmycket och igår... Vi skulle bowla två timmar, efter två timmar går Kostas och köper en timme till varpå han får en timme till på köpet. Så vi var fyra personer, kärngänget när alla andra bangade, och bowlade fyra timmar. Ont i röven idag - check.
 
Efter bowling och airhockey med några shotar och trevligheter gick vi till Mello Yello där vi snackade skit med bartendern och lekte lekar och snackade skvaller. Skvaller inom restaurangbranschen är ju sjukt kul, finns mycket material! Vi hade hört att CG är the shit på söndagar med restaurangfolk, men där var ganska tomt. Vi hade ändå roligt och gick hem klockan tre, då var jag sjukt trött.
 
Så himla roligt, älskar mina kollegor. Sjukt omaka haha men bäst. Det var sedan fem och en halv timmes sömn på en hel del drinkar innan jag begav mig mot min kurskamrat för plugg.
 
Ikväll tog jag mig ett stärkande bad och åt en jäkla massa, är hungrig igen. Healing nu för kropp och hem innan plugg imorgon igen.
 
Älskar mitt liv :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0