Solig fredag

Personalmöte igår som gjorde mig ännu mer taggad inför att jobba. Komma med positiv energi så att vi får en bra arbetsplats. Fick en lön idag som var så bra att jag ringde chefen och trodde den var fel. Haha lite komiskt tyckte han nog. För att bara ha jobbat helger och praktiserat gratis under en månad är jag ganska rik nu. Vilket kan bidra till en välmående månad med ännu mer energi.
 
I eftermiddag blir det fika med bästis, tänker visa honom café agnes, veganskt. Sen work hela helgen och söndag personalgettogether. Inte fest, utan middag och lite vin. Blir nog en sex stycken och vi ska ha så roligt.
 
Bella är hos mamma nu får vård och omsorg när jag jobbar, hon är trots allt mammas lilla flicka. Alla marsvin jag haft har varit antingen min eller mammas flicka, de fartgalna, attitydtjejerna med rock'n'roll har varit mammas flickor och de lugnare sötnosarna har blivit mina, av någon anledning. De får liksom ett visst lugn när deras "mamma" är i närheten och därför mår Bella bäst av att vara hos mamma nu. Jag ska dit på söndag och hälsa på och så får vi hoppas spöket har repat sig.
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0